ZBOG POSREDOVANJA U PROSTITUCIJI NA NOVOM BEOGRADU, UHAPŠEN MUŠKARAC!

Iz tužilaštva saopštavaju da je osumnjičeni u potpunosti priznao delo

U Beogradu je uhapšen i saslušan D. L. (26) zbog krivičnog dela posredovanje u vršenju prostitucije. Prilikom saslušanja osumnjičeni je u potpunosti priznao krivično delo za koje je osnovano sumnjiv da je izvršio u saizvršilaštvu sa osumnjičenima V. S, S. L, M. P. i U. P, saopštavaju iz Trećeg osnovnog tužilaštva. Osumnjičeni je, dodaju, izjavio da je u „posao“ sa navedenim osobama ušao u oktobru 2023. godine, potom detaljno naveo na koji način su osumnjičeni delili novac koji su oštećene morale da im daju nakon izvršenih usluga i koje sve vrste masaža su nudili klijentima. Pojasnio je da mu je S. L. supruga, a U. P. kum, te da su se usluge pružale u stanovima na Novom Beogradu, Zemunu i Beogradu na vodi koji su u vlasništvu oca osumnjičenih M. P. i U. P.

Na osnovu naredbe suda izvršen je pretres stana u kojem boravi osumnjičeni i pronađeni su predmeti izvršenja krivičnog dela – flajeri, rokovnici, spiskovi, kalendari i SIM kartice. Na predlog tužilaštva u Beogradu sud je D. L. odredio zabranu napuštanja stana, kako dodaju, u cilju nesmetanog vođenja krivičnog postupka.

Podsećaju da je u akciji otkrivanja svih karika u lancu prostitucije Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, do sada, uhapsilo četiri osobe, dok je naložilo hapšenje još dve osobe, za kojima se, kažu, intenzivno traga.

Tagovi

Pročitajte još:

google sites unblocked funny shooter 2 unblocked yohoho paper.io unblocked unblocked games drive mad unblocked unblocked games at the school github.io unblocked unblocked io games
Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn