ZBOG RADOVA NA NOVOM BEOGRADU OD DANAS OVI AUTOBUSI MENJAJU TRASU

Tokom radova na redovnom održavanju u Ulici Ljubinke Bobić, na delu od zone raskrsnice sa Ulicom partizanske avijacije sledećih 100 metara gledano u smeru ka Ulici dr Huga Klajna, uključujući i desnu polovinu raskrsnice, od 3. do 8. februara doći će do promena u radu linija javnog prevoza, saopšteno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

Radovi podrazumevaju zatvaranje predmetne deonice za saobraćaj zbog čega će vozila sa linije javnog prevoza 82 saobraćati na sledeći način:
– u smeru ka Keju oslobođenja, vozila će ići Gandijevom ulicom, Partizanske avijacije, Ismeta Mujezinovića, Dr Huga Klajna i dalje redovnom trasom;
– u smeru ka Novom Beogradu, vozila će saobraćati trasom: Nedeljka Gvozdenovića – Surčinska – kružni tok Vinogradske ulice i Dr Ivana Ribara – Vojvođanska – Gandijeva i dalje redovnom trasom.

Vozila će na izmenjenom delu trase koristiti stajalište „Ljubinke Bobić” – smer ka Surčinu, koje u postojećem režimu koriste vozila sa linija 70, 72, 74, 75 i 75N u Ulici Nedeljka Gvozdenovića, kao i privremeno stajalište „Ismeta Mujezinovića” u Ulici Ismeta Mujezinovića, prekoputa kućnog broja 18, u smeru prema Keju oslobođenja.

Tagovi

Pročitajte još: