Žestoka tuča na splavu na Novom Beogradu: Mladić pokušao da razdvoji nasilnike, pa uboden u stomak, bori se za život

Policija intezivno radi na rasvetljavanju svih okolnosti sukoba, utvrđivanju identiteta i hapšenju osumnjičenog za nanošenje teških povreda opasnih po život.

Noćas oko 2.35 prijavljena je opšta tuča dve grupe muškaraca na splavu Skalar na Novom Beogradu. Tom prilikom teške povrede opasne po život zadobio je mladić (23) koji nije učestvovao u tuči, već je pokušao da „smiri strasti“.

Kako saznaje Telegraf.rs, mladić je ustao od stola i pokušao da razdvoji zavađene muškarca kada ga je neko ubo u stomak. On je prevezen u Urgentni centar, gde mu se bore za život.

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn