ZLATAN JE PONOS SVOJIH KOMŠIJA, DANAS SE ORIO CEO BLOK 61!

Upravnika zgrade u Ulici dr Ivana Ribara 57 u novobeogradskom bloku 61 komšije su juče, dok se vraćao iz prodavnice, nagradile pesmom i gromoglasnim aplauzom jer se junački borio protiv požara u njihovoj zgradi

Zlatan Zeljić (44), upravnik zgrade u Ulici dr Ivana Ribara 57 u novobeogradskom bloku 61, postao je heroj svojih komšija kada je 5. januara sam uleteo da gasi vatru koja je buknula na 11. spratu ove zgrade, u stanu Miroslava I. (77), o čemu je Kurir pisao u jučerašnjem broju.

Danima su susedi među sobom pričali o košmaru koji se desio, a juče su priredili iznenađenje čoveku koji je to zaslužio. Jer spasao je Zlatan i nepokretnu staricu, i baka Nadu, i malu devojčicu od sedam godina… Svi su išli od vatre, a on ka njoj!

Tako su u subotu dobili letke na kojima je pisalo:

– Da li znate da je ovaj čovek pre nekoliko dana jedini skočio u vatru da spase naše živote? Novodoseljeni ne znaju da je u više navrata spasavao ljudima imovinu od vode, i sve to bez ijedne naše reči „hvala“, a kamoli novčane nadoknade. Slažemo li se da su njegova dela vredna nagrade? Molim vas da sutra u 12 časova izađete ispred ulaza da svi zajedno izrazimo zahvalnost Zlatanu Zeljiću za njegova velika dela – pisalo je na letku.

Svi koji su ovo pročitali, naravno, izašli su da iznenade Zlatana. Dok se vraćao iz prodavnice, presreli su ga, pevali mu sa navijačkim prizvukom: „Ugasio si požar, Zlatane“ i gromoglasno mu aplaudirali.

Zlatan je za Kurir rekao da se iznenadio kada ih je sve ugledao. – Nisam očekivao ovo od komšiluka, hvala im na tome, veoma su me prijatno iznenadili. Nisam ja heroj, samo sam uradio ono što bi svaki čovek trebalo da uradi – skromno je rekao ovaj, kako kažu komšije, zlatni čovek.

Nenad Stojanović, Zlatanov komšija, za Kurir je rekao da je pokrenuta inicijativa da se odvoji veći novčani iznos za posao koji Zlatan obavlja kao upravnik.

Podsetimo, tog 5. januara na 11. spratu zgrade u Ulici dr Ivana Ribara 57 zapalio se stan Miroslava I. On je godinama u njemu skupljao smeće, zbog čega su susedi trpeli nesnosni smrad. Strepeli su od zaraze, a zadesio ih je požar. Bežali su preko požarnih stepenica, a neki su Miroslava čak optužili da je vatru namerno podmetnuo. Sada se svi pitaju šta s Miroslavom, koji je sada beskućnik, i ko će očistiti gomilu đubreta iz zapaljenog stana koje je natopljeno vodom.

Izvor: kurir

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn