„ZLOUPOTREBIO SAM POVERENJE OVOG ČOVEKA, ON JE BIO U VEZI SA MOJOM MAMOM“: Nastavljeno suđenje za ubistvo na Novom Beogradu

Suđenje Lazaru Tejiću i još trojici okrivljenih za ubistvo Bojana Mirkovića u beogradskom naselju Belvil u novembru 2020. godine nastavljeno je danas u Višem sudu u Beogradu, a u sudnici su prikazani snimci sa kamera na kojima se vidi kretanje automobila marke BMW u kojem su bili Tejić i okrivljeni Bojan Kovačević.

Snimci prate kretanje ovog vozila po opštini Novi Beograd, a ustanovljeno je da je na mestu suvozača bio Tejić koji je priznao da je ubio Mirkovića, a na mestu vozača Kovačević.

Nakon što je utvrđeno da su njih dvojica, sa još jednom ženskom osobom, bili u pomenutom vozilu, za reć se javio okrivljeni Tejić i rekao da je on često koristio Kovačevića da ga vozi negde.

– Bojan Kovačević je bio u vezi sa mojom majkom, zloupotrebio sam poverenje ovog jadnog čoveka. On me stalno vozio gde je trebalo, mene i devojku na piće, vamo-tamo – rekao je Tejić.

Lazart Tejić je, da podsetimo, iz pritvora uputio pismo sudskom veću da kažu punomoćniku Mirkovića da im prenese da to više ne rade, da je on jedini krivac i da će se sve rešiti na sudu.

– Pre godinu i po dana u pritvoru sam čuo da porodica i prijatelji Bojana Mirkovića nude novac da se meni u pritvoru svašta desi. Takve informacije i poluinfiormacije čujem u pritvoru – rekao je Tejić na prethodnom ročištu, navodeći da je iz poštovanja prema žrtvi sve vreme ćutao o tome, ali kaže sada je prevazišlo svaku meru.

– Oni imaju problem samo sa mnom, a ne sa mojom porodicom, koja je poštena. Neka sve rešavaju sa mnom. Čuo sam da licitiraju da će se desiti nešto loše.

HAPŠENJA ZA UBISTVO MIRKOVIĆAFOTO: MUP PRINTSCREEN

On je rekao da se jedan član njegove porodice kada mu je bio u poseti „izleteo“ da ga prate i slikaju automobil.

Lazar Tejić, podsetimo, optužen je da je kobnog dana pucao u Mirkovića, a kao saučesnici su optužnicom obuhvaćeni njegov očuh Bojan Kovačević, zatim Ivan Nikčević i Dušan Kokoruž. Filip Ivanović se tereti za pomoć počiniocu posle ubistva.

Svi oni su uhapšeni desetak dana posle zločina.

Podsetimo, Tejić se sumnjiči da je kobnog dana došao električnim biciklom do zgrade u kojoj je ubio Mirkovića, sačekao ga u garaži, pucao u njega a potom pobegao. Bicikla, kao i oružje iz kog je pucao je ubrzo pronađeno.

Kurir.rs / D.A.

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn