Dođite danas na novobeogradski park fest: Edukativno-humanitarni dan u Bloku 45

Humanitarno-edukativni dan Novobeogradski park fest biće održan u danas od 10.00, na šetalištu „Lazaro Kardenas“ u Bloku 45.

Gradska opština Novi Beograd pokrovitelj je manifestacije koju organizuje Ustanova kulture opšine Novi Beograd „Novobeogradska kulturna mreža“, koja je pripremila humanitarni, sportski i muzički program za sve generacije.

U okviru humanitarne akcije „Budi carica ili car – donesi knjigu na dar“, posetioci će moći da daruju knjige za biblioteku Osnovne škole „Vlada Obradović Kameni“ iz Ledina.

Građani su pozvani da za Svratište za decu na Novom Beogradu doniraju odeću, obuću, školski pribor, sredstva za higijenu i igračke.

Pored poligona za sportska takmičenja najmlađih, za decu će biti organizovan susret sa spisateljicom Jasminkom Petrović, kviz „LUEDU – Nauči se čoveče“, kao i muzičko-ekološka radionica sa muzičarom Brankom Trijićem.

U muzičkom delu programa nastupiće pevačica Nada Pavlović i bend The Mambo Stars, a koncert će odžati i prvi srpski dečji rok hor Rotskhoir, kao i članovi Umetničkog centra „Talija“.

Novobeogradski park fest – program

Nedelja, 28. maj 2023. – šetalište „Lazaro Kardenas“ u Bloku 45ZA DŽ – besplatno – vinjeta (autor ilustracije: Aleksandra Prhal)

 

Sportski kutak

 

10.00… Razgibavanje

10.15… Takmičenje u fudbalu i između dve vatre

11.30… Sportski poligon

Kutak za radionice

 

10.30… LUEDU kviz „Nauči se čoveče“

11.30… Muzičko-ekološka radionica Branka Trijića

13.00… Susret s piscem za decu: Jasminka Petrović

Glavna bina

 

11.30… Koncert: Talija

12.15… Predstava za decu: Mačak u čizmama – Pozorište Sanjalište

13.15… Koncert: Rochoir

14.00… Koncert: Nada Pavlović & The Mambo Stars

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn
Free Porn