Iron Maiden na Novom Beogradu sledeće godine!

Legendarni hevi metal bend Iron Maiden dodao je još šest evropskih gradova u okviru svoje turneje Legacy Of The Beast 2022, a tu je i koncert u beogradskoj Štark Areni, 24. maja! Ulaznice će biti puštene u prodaju 6. decembra u 10:00 časova. Specijalni gosti koncerta u Beogradu biće Lord Of The Lost.

Šou je već videlo skoro dva miliona ljudi širom sveta, a obožavaoci i mediji su ocenili da je u pitanju najekstravagantniji i vizuelno najspektakularniji nastup u karijeri benda do sada, sa set listom višedecenijskih hitova, koji su favoriti njihovih brojnih obožavalaca. Bend će izvoditi i pesme sa novog studijskog albuma Senjutsu. Iron Maiden je poslednji put svirao u Srbiji 2014. godine, tako da će ovaj koncert biti jedinstvena prilika za fanove da prvi put čuju nove pesme uživo i da budu svedoci spektakularnog koncerta u Štark Areni.

Menadžer Iron Maiden-a Rod Smolvud je izjavio: „Sledeće godine ćemo konačno moći da nastupimo na velikim evropskim stadionima i arenama i realizujemo turneju Legacy of the Beast, koja je prvobitno bila predviđena za 2020. godinu i od tada je dva puta odlagana! Oduševljeni smo što ćemo moći da sviramo u nekim od velikih gradova istočne Evrope, uključujući i Ukrajinu gde nikada nismo nastupali. Napravićemo neke izmene u produkciji i set listi kako bismo uključili i pesme sa našeg novog albuma Senjutsu, što će turneju Legacy Of The Beast učiniti još uzbudljivijom i spektakularnijom od proslavljenog originalnog šoua, ali možete biti sigurni da ćemo svakako svirati sve „hitove“ i da ćete videti ključne elemente originalne turneje kao što su Spitfajer, Ikar, Pakao, bacači plamena, pirotehnika i ostalo! Ali mi ćemo to još malo protresti i Truper Edi imaće ozbiljnu konkurenciju u novom Senjutsu „svetu“ koji ćemo dočarati.”

Pevač Brus Dikinson dodaje: „Zaista se radujemo našem povratku u Evropu sledeće godine i sjajno je što sada možemo da dodamo Beograd i druge koncerte u istočnoj Evropi, velike gradove i velike fanove. Uzbuđen sam zbog novih dodataka scenskoj produkciji i jedva čekamo da svi vide šta smo planirali. Ceo bend je zaista uživao u dosadašnjoj turneji i sada jedva čekamo da se vratimo na put da sviramo uživo, zabavimo se i vidimo sve vas ponovo! ”

Produkcija i set lista turneje Legacy of the Beast inspirisana je istoimenom besplatnom mobilnom igrom koja je dostupna ovde.

Ulaznice za spektakl koji Iron Maiden priprema za beogradsku publiku mogu se kupiti od ponedeljka, 6. decembra od 10 časova po cenama od 3.900 do 6.900 dinara.

Izvor: city magazine

Tagovi

Pročitajte još: