Najlepši događaj posmatrajte sa novobeogradske strane: „KARNEVAL BRODOVA“

U periodu kada je Beograd najlepši obeležiće ga dobro poznati događaj „Karneval brodova”, koji predstavlja pravu atrakciju.

Gde se održava

Sava promenada

Kada se održava

15. jun

Manifestacija „Beogradski dani porodice” održavaju se drugi put zaredom, a glavna ideja je da u njoj, osim građana Beograda, uživaju i gosti srpske prestonice. Zaisgurno jedna od velikih atrakcija jeste i „Karneval brodova”. Ovaj događaj predstavlja svečanu povorku dekorisanih brodova, koji posebno raduje mališane, ali ostavlja bez teksta i odrasle. Događaj podrazumeva bogat program na vodi i na obali.

„Karneval brodova” se održava na Sava promenadi, od Tramvajskog mosta do mosta Gazela. Program je raznovrstan i održava se kako na reci, tako i na obali. Deo događaja su do sada bili defilei Policijskog orkestra, mažoretkinja i animatora.

Centralni događaj uvek je plovidba i defile dekorisanih plovila, koja potom učestvuju u izboru za najlepše dekorisan brod. Beogradski karneval brodova imao je do sada i humanitarni karakter, pa su postojali štandovi organizacija i ustanova koje se bave humanitarnim programima i društveno odgovornim radom.

Tagovi

Pročitajte još:

antalya bayan escort
Free Porn
Free Porn