Novobeograđani, organizuje se nagradni foto konkurs Turističke organizacije Beograda

Nagradni foto konkurs Turističke organizacije Beograda

Turistička organizacija Beograda organizuje nagradni foto konkurs za odabir najlepših fotografija naše prestonice u maju pod nazivom ,,Beograd kroz objektiv”. U potrazi za najlepšim fotografijama Beograda mogu učestvovati svi zaljubljenici u naš grad koji od 1. do 31. maja pošalju sliku omiljenog mesta, pejzaža ili lokaliteta na imejl beogradkrozbjektiv@gmail.com. Inspiracija može biti atmosfera našeg grada, poseta znamenitostima, omiljeni kutak, panorama, „skriveno mesto” u Beogradu, uživanje u šetnji, hrani, ili nekoj gradskoj aktivnosti.
Po završetku konkursa, trideset odabranih fotografija biće izloženo na jednoj od atraktivnih lokacija u Beogradu, na izložbi koja će dodatno promovisati ambijent, atmosferu i lepotu našeg grada, arhitekturu, spomenike ili pak detalje ovekovečene objektivom fotoaparata. Autore pobedničkih fotografija očekuju vredne nagrade među kojima su vikend za dve osobe, vaučeri u beogradskim hotelima i spa centrima, različiti turistički obilasci i programi, poklon paketi, kursevi fotografije, let helikopterom i brojne druge nagrade.
Propozicije, uslovi učešća i više informacija o foto konkursu se nalaze na sajtu Turističke organizacije Beograda na linku:

https://tob.rs/rs/news/nagradni-foto-konkurs-beograd-kroz-objektiv?fbclid=IwAR3NoB81aYkI_1C6tlmRQnSa8iZoHxiHw1WszpJW-CagvSm6hCQ-jZ54mn8Tagovi

Pročitajte još: