Otvaranje sezone u Pozorištu lutaka „Pinokio“ na Novom Beogradu

Pozorište lutaka „Pinokio“ u subotu 16.09. i u nedelju 17.09. otvara novu sezonu 2023/24

U subotu 16.09. će na repertoaru u 12 časova biti predstava „Princeza na zrnu graška“, a u 17 časova predstava „Dogodilo se u lutkovu“.

U nedelju 17.09. u 12 časova na repertoaru će biti predstava „Zooteka“, a u 17 časova predstava „Vuk i sedam jarića“.

Pozorište lutaka „Pinokio“, koje je jedino lutkarsko pozorište u Beogradu uspešno radi i stvara već 51 godinu.

Pozorište lutaka „Pinokio“ osnovao je Živomir Joković kao putujuće pozorište „Pinokio“ 1972. godine. Svoje sedište u Zemunu, pri Radničkom univerzitetu, dobija 1973. godine, kada i menja ime u Pozorište lutaka „Pinokio“. Tokom leta 2014. godine Pozorište se seli na Novi Beograd, u zgradu bivšeg bioskopa „Jugoslavija“, na adresu Bulevar maršala Tolbuhina 1, koja je Pozorištu dodeljena od strane Skupštine Grada Beograda na 20 godina korišćenja. Pozorište lutaka „Pinokio“ danas je jedino profesionalno pozorište lutaka u Beogradu i predstavlja jednu od najznačajnijih dečijih kulturnih institucija Srbije.

 

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn