POSTOJI LI BLOK 27 I KAKVA JE NJEGOVA MISTERIJA! Nova tinejdž horor serija daje neke ODGOVORE, a evo kad je PREMIJERA

Novi zajednički projekat produkcijske kuće Fajerflaj i Telekoma Srbije, tinejdž misterija „Blok 27“ premijerno će biti emitovan 19. februara na kanalu Superstar TV.

Kreator ovih šest epizoda je Ivan Knežević, a reditelji su Milica Tomović i Momir Milošević. Scenario potpisuju Ivan Knežević, Boris Grgurović, Ljubica Luković i Boban Jevtić.

Jedne noći nakon treninga, četrnaestogodišnji Rastko, uzoran đak i sportista, nestane u blokovima Novog Beograda. Milica, Rastkova sestra bliznakinja, besna na roditelje i nezainteresovanu policiju, odlučuje da sama nađe brata. Uz pomoć najboljeg druga Bogdana i Darka, mladog dilera u pokušaju, Milica od lokalnog čudaka saznaje da je Rastko u Bloku 27.

Ali taj blok ne postoji. U izgradnji Novog Beograda, broj 27 je preskočen. Milica, Bogdan i Darko polako razotkrivaju natprirodnu misteriju koja seže pedeset godina u prošlost, u doba kad je Novi Beograd građen. U isto vreme, inspektorka Sonja Nikolić, odrasla u blokovima, priziva sećanja iz sopstvene prošlosti. Misteriozni prolazi, podrumi i atomska skloništa kriju ulaz u prostor izvan prostora – Blok 27. Nemanja sumnje da će ova priča biti potpuno osveženje na televiziji.

Izvor: Kurir

Tagovi

Pročitajte još: