SPEKTAKL NA NOVOM BEOGRADU: Drugo veče Belgrade Music Week-a premašilo očekivanja

Novi Beograd je ponovo okupio sve generacije i ljubitelje novog i modernog zvuka.

Subota veče je rezervisano za najbolji provod i to na beogradskom Ušću, gde publika uživa u spektakularnim nastupima najpopularnijih izvođača savremenog urbanog zvuka.

More posetilaca pohrlilo je ka Ušću već u 19h kada su festivalske kapije otvorene i drugo veče ovog festivala nadmašilo je sva očekivanja, a ništa manje nije ni očekivano.

Beograd je ponovo okupio sve generacije i ljubitelje novog i modernog zvuka i opravdao svoju titulu ultimativne evropske party destinacije.

Večeras publiku zabavljaju: Amna, Connect, Corona, Mahrina, Mili, Rasta, Rimski, Senida, a specilajni gost je Ana Nikolić, ali i mnogi drugi koje „Belgrade Music Week“ čuva za publiku kao kec u rukavu.

Sinoć su se pred publikom našli Desingerica i Pljugica, Đekson i Coja, Gazda Paja, Heni, Indođija, Nući, Popov, Relja Torino, Teodora Popovska, Vojaž i Zera, a sudeći po komentarima, spektakl je bio za pamćenje.

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn