VIKEND U ZNAKU IGRE: Na Novom Beogradu počinje dvostruko DRŽAVNO prvenstvo u savremenom i latino-američkim plesovima

Veliko državno prvenstvo koje ispred svog kluba „Dare to Dance“ osmi put organizuje poznati koreograf i plesač Ivan Mileusnić, održaće se 15. juna u Hali sportova „Ranko Žeravica“ na Novom Beogradu.

Vikend u znaku plesa obogaćen je velikim brojem koregrafija u juniorskoj i seniorskoj kategoriji. I ove godine državno prvenstvo tradicionalno se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva sporta, Plesnog Saveza Srbije, grada Beograda, dok je generalni pokrovitelj fondacija „Humana srca“.

Ivan Mileusnić koji je organizator prvenstva svake godine ističe koliki značaj ples ima u Srbiji, a posebno po mališane i njihov razvoj.

– Veliko mi je zadovoljstvo da ponovo možemo da se pohvalimo takmičenjem koje okuplja plesače iz cele zemlje i time promovišemo ovu umetnost koja ima veliki značaj za decu koja već igraju, ali i mališane koji bi to želeli. Ove godine održava se Prvenstvo Republike u latino-američkim plesovima, kao i Prvenstvo Republike u savremenom plesu. Zahvalan sam svima koji iz godine u godinu pružaju podršku, kao i sponzorima koji omogućavaju da realizujemo državno prvenstvo – istakao je Ivan.

Kao i prethodnih, i ove godine pored brojnih učesnika iz cele Srbije, ovo prvenstvo pruža priliku da roditelji upoznaju svoje mališane sa mnogim vrstama plesa.

Tagovi

Pročitajte još: