Bez ponuda za kompleks EPS-a na Novom Beogradu, početna cena bila 48,5 miliona evra

Elektroprivreda Srbije (EPS) i Elektrodistribucija Srbije oglasile su sredinom februara prodaju građevinskog zemljišta sa objektima na nekoliko katastarskih parcela u novobeogradskom bloku 20 po početnoj ceni od 48,5 miliona evra – a kako je potvrđeno za Biznis.rs iz EPS-a, do isteka roka 12. marta nije pristigla nijedna ponuda.

Radi se, inače, o prostoru oivičenom ulicama Vladimira Popovića, Milentija Popovića i Zemunskim putem, a ukupna površina parcela je 1,2 hektara.

Blok 20 / Google Street View

Na prodaju su bili i objekti u izgradnji na tim parcelama – energetsko-poslovni objekat A i B, objekat garaže C, objekat skloništa D i objekat E (koji čine kolsko-pešačka saobraćajnica, parking mesta, slobodne i zajedničke površine).

Početna cena po kojoj je ova imovina ponuđena je 48,54 miliona evra, a kriterijum za izbor najpovoljnijeg ponuđača bio je najviša ponuđena cena – koja je morala da bude jednaka početnoj ili viša od nje.

„Na javni poziv za prodaju kompleksa u bloku 20 na Novom Beogradu nije pristigla nijedna ponuda“, rečeno je za Biznis.rs u EPS-u.

Podsećamo da je Delta Real Estate krajem decembra za nešto manje od milijardu dinara kupila Građevinsko preduzeće Rad u stečaju, u čiju imovinu spada i poznata a nedovršena zgrada „Bela lepotica“ u Bloku 20 – odnosno u neposrednom komšiluku EPS-ovog kompleksa.

Iz Delta Real Estate su za Biznis.rs tada izjavili da će se u narednom periodu baviti imovinskim i urbanističkim pitanjima koje je potrebno rešiti i na koje se u ovom trenutku stavlja fokus i da još nije moguće detaljnije govoriti o planovima koje kompanija ima za tu lokaciju.

Tagovi

Pročitajte još:

antalya bayan escort
Free Porn
Free Porn