Dodatni popust na elektronsko plaćanje januarskog računa

Javno komunalno preduzeće „Infostan tehnologije”, u saradnji sa kompanijom „Visa”, redovnim platišama mobilne aplikacije i veb-portala e.Sanduče, koji su ujedno korisnici viza platnih kartica, obezbedilo je dodatni promotivni popust od četiri odsto na elektronsko plaćanje januarskog računa, saopšteno je iz ovog preduzeća.
U cilju zaštite korisnika od virusa COVID-19 obezbeđen je dodatni popust na elektronsko plaćanje, kako bi bilo omogućeno da građani na najbrži, najbezbedniji i najjeftiniji način plaćaju račune samo jednim klikom bilo kada i sa bilo kog mesta, bez dodatnih troškova.
Redovne platiše komunalnih usluga koje od 1. do 28. februara na mobilnoj aplikaciji ili portalu e.Sanduče izvrše elektronsko plaćanje januarskog računa viza platnom karticom i sačuvaju karticu za buduća plaćanja ili izvrše plaćanje sa već sačuvanom viza platnom karticom, ostvaruju dodatnih četiri odsto popusta, koji će biti iskazan na narednom računu.
Jednokratni dodatni popust od četiri odsto na elektronsko plaćanje sačuvanom viza platnom karticom tokom februara, korisnici će ostvariti pored svih redovnih popusta JKP „Infostan tehnologije” od pet, šest i sedam odsto, kao i subvencije od 10 do 30 odsto za socijalno ugrožene kategorije građana. Takođe, korisnici račune plaćaju bez naknade, što omogućava još jedan vid uštede, a dodatni popust je obezbeđen za prvih 5.250 korisnika koji svoje januarske račune plate sačuvanom viza platnom karticom tokom meseca februara.
Interesovanje za bezbedno elektronsko plaćanje računa na mobilnoj aplikaciji i portalu e.Sanduče raste velikom brzinom, a u ovom trenutku više od 100.000 korisnika brzo, lako i sigurno elektronski plaća račune objedinjene naplate platnim karticama. Mobilna aplikacija e.Sanduče, za platforme iOS i Android, brzo i lako se pruzima na Google Play i App store. Korisnicima je omogućen i jedinstven QR kod za besplatno preuzimanje mobilne aplikacije e.Sanduče koji je istaknut na računu.
JKP „Infostan tehnlogije” pozivaju građane da koriste elektronski servis za dostavu i plaćanje računa e.Sanduče i ostvare promotivnu uštedu od četiri odsto na plaćanje januarskog računa od 1. do 28. februara.

Izvor: Beokom

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn