DRUGI KRUG NAGRADNE IGRE „UZMI RAČUN I POBEDI 2023“ POČINJE VEČERAS: U IGRI 4 STANA NA NOVOM BEOGRADU!

Drugi krug nagradne igre „Uzmi račun i pobedi 2023“ počinje danas i tokom pet izvlačenja, do 11. novembra, građanima će biti podeljeno 10 stanova.

Stanovi koji se dodeljuju u ovom drugom krugu nagradne igre su u naselju Zemunske kapije, šest stanova, a četiri su u bloku 63 na Novom Beogradu.

Večeras će biti izvučeni dobitnicijednoiposobnog i dvosobnog stana.

Pravo učešća u nagradnoj igri imaju svi punoletni građani sa prebivalištem ili boravištem u Srbiji, koji preko instalirane aplikacije „Uzmi račun i pobedi“ registruju svoje fiskalne račune bez obzira na njihove iznose.

Ovu aplikaciju je do sada inače instaliralo više od milion građana.

Prema podacima sa sajta Poreske uprave za nagradnu igru je stiglo više od 244 miliona računa. U proseku se dnevno pošalje oko 804.000 računa, a prosečan iznos po računu je 1.046 dinara.

Izvlačenja u okviru nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“ biće organizovana svake subote od 14. oktobra do 11. novembra, na prvom programu RTS-a sa početkom u 18 časova.

Fiskalni računi uneti do 12 časova na dan izvlačenja učestvuju toga dana u izvlačenju, a oni registrovani nakon tog vremena i koji nisu izvučeni učestvuju u narednom izvlačenju.

Ukupna vrednost nagradnog fonda nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“ iznosi 1.682.035,07 evra. Nagradni fond čini 10 stanova u Beogradu koji će biti podeljeni u pet izvlačenja i to:

Prvo izvlačenje 14. oktobra 2023 – Jednoiposoban i dvosoban stan u Beogradu

Drugo izvlačenje 21. oktobra 2023 – Jednoiposoban i dvosoban stan u Beogradu

Treće izvlačenje 28. oktobra 2023 – Dva dvosobna stana u Beogradu

Četvrto izvlačenje 4. novembra 2023 – Dvosoban i trosoban stan u Beogradu

Peto izvačenje 11. novembra 2023 – Trosoban i četvorosoban stan u Beogradu

Nagradna igra „Uzmi račun i pobedi“ kako je ranije kazao ministar finansija Siniša Mali značajna je za fiskalni sistem Srbije, jer kako je naveo što su uređenije finansije, to je budžet veći, te preostaje više novca za povećanje plata i penzija, za jednokratna davanja i za izgradnju auto-puteva, bolnica, škola.

Tagovi

Pročitajte još: