(FOTO) POČELI RADOVI NA REKONSTRUKCIJI NAJVEĆEG TRŽNOG CENTRA NA NOVOM BEOGRADU: Novi brendovi i drugačije šoping

-Počela je rekonstrukcija UŠĆE Shopping Centra i trajaće nešto više od jedne godine – izjavio je Jovan Ćirić, Deputy Retail Leasing Director u kompaniji MPC Properties u čijem se portfoliju nalazi UŠĆE Shopping Center

Ovaj projekat zajednički je poduhvat MPC-a i kompanije Aterburi Evropa (Atterbury Europe). „Svi radovi“, naglasio je Ćirić, „realizovaće se u četiri etape, a centar će sve vreme ostati otvoren za posetioce“.

Prema njegovim rečima, rekonstrucija delova UŠĆA predstavlja ključni korak ka unapređenju retail ponude, kako samih brendova, tako i drugih sadržaja koja će zadovoljiti potrebe i očekivanja savremenih potrošača. Prilagođavanje savremenim svetskim trendovima u industriji podrazumeva modernizaciju prostora i kreiranje ambijenta u centru koji više nije isključivo mesto za šoping već i destinacija u koju posetioci dolaze da provedu kvalitetno slobodno vreme.

-Između ostalog, planirano je poboljšanje segmenta ugostiteljstva, koji igra značajnu ulogu u šoping iskustvu – ističe Ćirić, i dodaje: Nadogradićemo ponudu restorana i kafića, sa akcentom na novi „Food Court“ koji će imati staklenu terasu sa pogledom na stari deo grada što će na najlepši način dočarati jedinsvenu poziciju UŠĆE Shopping centera i ulepšati posetiocima trenutke uživanja u hrani. Naš cilj je da upravo njima omogućimo da uživaju u širokom spektru gastronomskih iskustava, pa ćemo ponudu obogatiti nizom restorana i kafeterija sa otvorenim i zatvorenim baštama u prizemlju, čime će i plato koji okružuje UŠĆE Shopping Center pružiti jedno sasvim novo iskustvo – naveo je on.

Uz dodatni sadržaj za decu, rekonstrukcija UŠĆA doneće i nove modne brendove na čijem se odabiru uveliko radi.

-UŠĆE Shopping Centar ovog proleća proslavlja svoj 15. rođendan i početak radova jasno pokazuje našu posvećenost stvaranju još privlačnije šoping destinacije koja će nastaviti da predstavlja jednu od najomiljenijih gradskih lokacija – zaključuje Ćirić.

(Telegraf.rs/PR)

Tagovi

Pročitajte još: