GRAD ZA SEBE – POČINJE OBNOVA SAVA CENTRADelta holding je odnedavno postao vlasnik Sava centra, a prema uslovima tendera i potpisanog ugovora, imaju rok od pet godina od kupovine da završe rekonstrukciju. Kako se navodi iz kompanije, obnova počinje u oktobru ove godine, a planirano je da se svi radovi završe krajem 2023. godine.

Delta holding je najavila da će u kompletnu obnovu Sava centra uložiti 80 miliona evra, što je za 30 miliona evra više od obavezne sume za ulaganje prema ugovoru koji su potpisali.

U oktobru 2021. godine počinje rekonstrukcija, a radovi započinju na fasadi. Sava centar će biti zatvoren tokom renoviranja objekta, a navodi se da će mnoge građevinske firme imati priliku da učestvuju u ovom projektu.

Potpredsednik Delta holdinga Živorad Vasić rekao je da će nakon renoviranja Sava centar „biti grad za sebe“.

Izvor: beograd uzivo

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn