GTC DEMANTUJE DA JE OVO KONAČNO REŠENjE ZA NOVOBEOGRADSKI BLOK 41A

Tri idejna rešenja za blok 41a koja je juče na svojim društvenim mrežama predstavio arhitektonski biro Čapman Tejlor nisu ono što će se graditi na placu u Milutina Milankovića.

To je informacija koju smo dobili u kompaniji GTC.

www.chapmantaylor.com

Iako su na sajtu tog arhitektonskog studija detaljno naveli šta je bio predmet konkursa, uključujući kvadraturu, dinamiku izgradnje, te naveli da je treće rešenje i konačno, iz kompanije GTC su za naš portal demantovali da je to aktuelni plan i naveli da će kada bude bilo detalja blagovremeno obavestiti javnost.

GTC iz Mađarske je, da podsetimo, kupio plac od 19.500 m2 na uglu Milutina Milankovića i Omladinskih brigada tokom 2021. godine.
Studio ,,Čapman Tejlor” dizajnirao je u Beogradu kulu ,,Ušće 2″.
KUPOVINU NAPREDOVOG ZEMLjIŠTA ODOBRILA KOMISIJA ZA KONKURENCIJU
Da podsetimo, Komisija za zaštitu konkurencije pre godinu i po dana je odobrila firmi GTC iz Mađarske preuzimanje firme Napred 41 iz Beograda, jer ova operacija na tržištu upravljanja i raspolaganja kancelarijskim prostorom ne ugrožava uslove konkurencije, saopšteno je tada.

U rešenju se navodi se da kupovinom firme Napred 41 koja je nosilac dugoročnog prava zakupa 19,5 hiljada kvadratnih metara u novobeogradskom bloku 41a GTC stiče priliku da realizuje svoju nameru razvoja projekta na tom prostoru.

 

Tagovi

Pročitajte još:

antalya bayan escort
Free Porn
Free Porn