GTC kupuje firmu Napred 41 sa 19.500 m2 na Novom Beogradu

Komisija za zaštitu konkurencije objavila je na svom sajtu da je odobrila firmi GTC iz Mađarske preuzimanje firme Napred 41 iz Beograda i da ta operacija na tržištu upravljanja i raspolaganja kancelarijskim prostorom neće ugroziti uslove konkurencije.

Precizirano je da kupovinom firme Napred 41 koja je nosilac dugoročnog prava zakupa 19.500  kvadratnih metara u novobeogradskom bloku 41 GTC stiče priliku da realizuje svoju nameru razvoja projekta na tom prostoru.

Ti detalji se navode u rešenju od 16. aprila koje je objavljeno na sajtu Komisije.

Firma Napred 41 u vlasništvu je Groton Global Corpa sa Britanskih devičanskih ostrva.

GTC iz Mađarske deo je “Globe Trade Centre spolka akcyjna” iz Poljske.

Ta poljska kompanija na tržištu Srbije prisutna preko osam zavisnih društava – Demo Invest, GTC Business Park, GTV Međunarodni razvoj nekretnina, Atlas Centar, GTC BBC, C&R Ventures, Commercial Development i Glamp.

Pretežna delatost im je razvoj komercijalnih nekretnina- kancelarijskog prostora i izdavanje u zakup.

Firme iz ove grupacije u Beogradu izdaju prostore u “GTC FortyOne”, “19 Avenue”, “GTC House”, “Green Heart”, “Belgrade Business Center” i “Ada Mol”.

Inače, nedavno je objavljeno da će Globe Trade Center ( GTC) portfolio svojih nekretnina u Beogradu prodati mađarskom investitoru Indotek Groupi da bi taj posao trebalo da bude realizovan u trećem kvartalu ove godine.

Izvor: bizlife

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn