Kineski kulturni centar dobija novi enterijer – Raspisan tender za dizajn 4, 5. i 6. sprata zdanja na Novom Beogradu

Beogradski ogranak kineske kompanije China Shandong International Economic & Technical raspisao je tender za dizajnersko rešenje prostorija na četvrtom, petom i šestom spratu budućeg Kineskog kulturnog centra na Novom Beogradu čija se izgradnja privodi kraju, a uskoro se očekuje i svečano otvaranje ovog velelepnog zdanja koje se prostire na 5.500 m2.


U tenderskoj dokumentaciji navedeno je da prostor obuhvata površinu od 6.000 m2, a radiće se dizajn enterijera i građevinskih elemenata zdanja.
Što se tiče uslova za konkurisanje, navodi se da kompanije koje žele da učestvuju na tenderu moraju biti registrovane u APR-u kao i da su u prethodnih pet godina imali iskustvo u dizajniranju barem jednog poslovnog prostora gde vrednost posla nije manja od 20.000 EUR.


Cena dizajnerskog rešenja za Kineski kulturni centar iznosi 65.000 EUR, a krajnji rok za podnošenje interesovanja za učešće je 30. jul do 10 sati po lokalnom vremenu. Sve detaljnije informacije o uslovima učešća na tenderu možete saznati OVDE.

Izvor: eKapija

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn