Novobeogađani, evo kada počinje prijava za vaučere od 10.000 dinara: Uvedena je i jedna BITNA PROMENA

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da će država sledeće godine deliti vaučere za odmor čija će vrednost biti duplo veća nego sada.

Kako Kurir saznaje, prijava za vaučere će početi već od 15. januara, a mogu da se koriste već od 15. februara, tako da svi koji planiraju da konkurišu za ovu subvenciju već sada mogu da planiraju odmor i biraju svoju destinaciju.

Kako dalje saznajemo, uvedena je jedna promena, a to je da mogu da konkurišu radno angažovana lica sa primanjima koja ne prelaze iznos od 80.000 dinara mesečno. Ranije je ta granica bila 70.000 dinara.

Predsednik je večeras otkrio da će sledeće godine biti deljeni vaučeri od 10.000 dinara, a ne kao ranije od 5.000.

– To je velika vest i za naše penzionere i za nezaposlene, kao i za ljude sa nešto skromnijim primanjima. Biće 100.000 takvih vaučera. Ne smanjujemo broj, samo povećavamo njihovu vrednost – rekao je on.

Naglasio je da je će naši građani moći to da iskoriste u nekoj od naših banja i drugim turističkim centrima.

– Od Sokobanje, Vrnjačke banje, Prolom banje, Lukovske, Kuršumlijske banje, Zlatibora i svih ostalih naših divnih mesta u Srbiji – rekao je Vučić.

Tagovi

Pročitajte još:

google sites unblocked funny shooter 2 unblocked yohoho paper.io unblocked unblocked games drive mad unblocked unblocked games at the school github.io unblocked unblocked io games
Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn