Prodaje se ogromna parcela na Novom Beogradu: Ovo je početna cena

Republička direkcija za imovinu oglasila je prodaju 7.485 metara kvadratnih neizgrađenog građevinskog zemljišta u javnoj svojini Srbije na katastarskoj opštini Novi Beograd, po početnoj ceni od oko 441,1 miliona dinara odnosno 58.932 dinara po kvadratu.

Kako je navedeno u javnom oglasu, parcela 6915 koja se nalazi u površinama ostalih namena zona komercijalnih sadržaja u službi obrazovanja i u okviru koje se mogu planirati privatne predškolske ustanove, osnovne škole, srednjoškolske i visokoškolske ustanove, uz obavezu izrade urbanističkog projekta, prodaje se radi izgradnje objekata. Prodaja se organizuje prikupljanjem pisanih, zatvorenih ponuda, a kriterijum za ocenjivanje ponuda je najviša ponuđena cena po metru kvadratnom.

Navodi se i da prodajna dokumentacija može da se preuzme od danas do 9. januara u prostorijama direkcije u Kralja Milana 16.

Učesnici u postupku depozit treba da uplate do 11. januara.

Mediji prenose da je reč o lokaciji preko puta Sava Centra, odnosno o parceli koja se nalazi između Ulice Vladimira Popovića i Bulevara Arsenija Čarnojevića (auto-puta).

Tagovi

Pročitajte još: