Prve nagrade za šampione drugog kruga projekta „Digitalizacija beogradskih pijaca” uručene na Novom Beogradu

Na pijaci „Stari Merkator” prvi put uručene novčane nagrade zakupcima tezgi koji su tokom avgusta meseca imali najviše bezgotovinskih transakcija, u okviru drugog kruga projekta „Digitalizacija beogradskih pijaca”, saopšteno je iz JKP „Beogradske pijace”.

Prvu nagradu osvojio je zakupac sa pijace „Palilula”, sa ukupno 235 transakcija, drugo mesto pripalo je zakupcu sa pijace „Stari Merkator” sa realizovanih 112 transakcija, dok je treće mesto zauzeo zakupac sa pijace „Blok 44” ostvarivši 91 transakciju. Četvrto i peto mesto pripalo je zakupcima sa pijace „Stari Merkator” koji su ostvarili 81, odnosno 74 bezgotovinske transakcije.

Drugi krug projekta „Digitalizacija beogradskih pijaca” počeo je sredinom juna čime je mogućnost bezgotovinskog plaćanja uvedena na određenom broju prodajnih mesta i na pijacama „Stari Merkator”, „Zemun” i „Blok 44”.

Uvođenje bezgotovinskog plaćanja na beogradskim pijacama koje je počelo pre dve godine pokazalo se kao veoma dobar potez. „Kalenić”, „Palilula” i „Đeram” bile su prve u nizu beogradskih pijaca na kojima su postavljeni POS terminali za plaćanje karticama. Uvedenim novinama zadovoljni su i zakupci i potrošači, jer im je pijačna prodaja/kupovina dosta olakšana. Tada je prvi put u Srbiji kupcima omogućeno da voće, povrće i druge proizvode plate bezgotovinski. Nakon probnog perioda čak 35 od 51 zakupca koliko ih je učestvovalo, nastavilo je sa bezgotovinskim plaćanjem, a od novembra 2021. godine, kada je počelo korišćenje bezgotovinskog plaćanja, pa do kraja promotivnog perioda, realizovano je gotovo 36.000 bezgotovinskih transakcija.

Partneri Pilot projekta „Digitalizacija beogradskih pijaca”, Privredna komora Srbije, Mastercard, JKP „Beogradske pijace”, Payten, Chipcard i Banca Intesa, zadovoljni su realizacijom projekta, kao i reakcijama kupaca i zakupaca, zbog čega su se odlučili da nastave projekat.

Kompanije Mastercard i Chipcard su i u drugom krugu obezbedile dodatnu pogodnost za sve učesnike u ovom projektu, što podrazumeva da će svakog meseca, u narednih godinu dana po pet trgovaca koji ostvare najveći broj bezgotovinskih plaćanja, biti nagrađeni sa po 12 .000 dinara.

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn