Saznajemo: Novi Beograd dobija novi Lidl, a evo i gde

Porodici koju u Srbiji čini 61 prodajni objekat Lidl Srbija uskoro će se pridružiti još jedna na atraktivnoj lokaciji na Novom Beogradu, u rekonstruisanom Sava centru.

Kako je na sajtu kompanije može videti, konkurs za buduće zaposlene u novom maloprodajnom objektu je već raspisan a objekat za koji se kandidati mogu prijaviti vodi se kao objekat u izgradnji. Lidl Srbija traži više prodavaca sa punim radnim vremenom, a među uslovima za zaposlenje navodi se srednja stručna sprema, poželjno radno iskustvo, kao i sklonost ka timskom radu. Za sada još nije poznato kada će objekat otvoriti vrata za potrošače.

Lidl je najveći evropski diskontni lanac. Zajedno sa Kauflandom, Lidl čini deo Švarc grupacije. Lidl Srbija je prve prodajne objekte otvorio u oktobru 2018. i trenutno zapošljava 2.800 radnika.

Temeljna rekonstrukcija kongresnog Sava centra u Beogradu počela je u decembru 2021. Procenjeno je da će radovi trajati oko dve godine, odnosno da će potpuno renovirani Sava centar prve goste dočekati krajem 2023. ili početkom 2024. godine.

Sava centar je od 2020. u sastavu Delta Holdinga, koji je dao najbolju ponudu na javnom tenderu Grada Beograda.

Tagovi

Pročitajte još:

antalya bayan escort
Free Porn
Free Porn