(VIDEO) STARIJI MUŠKARAC NOKAUTIRAO DEČAKA (13) ZBOG VOŽNJE BICIKLA: Užas na Novom Beogradu- „Zatrčao se i pesnicom ga udario“

Ogorčeni građani su osudili ovaj incident kao nedopustiv čin nasilja nad detetom.


U Bloku 38 na Novom Beogradu, nedavno se dogodila nezapamćena scena koja je potresla javnost. Stariji muškarac je nokautirao trinaestogodišnjeg dečaka koji je vozio bicikl, navodno uplašivši njegovu ženu i dete. Ono što je posebno šokiralo prolaznike jeste činjenica da je dete, prema svedočenju očevidaca, samo vozilo bicikl i nije namerno izazvalo strah kod žene i njenog deteta.

Napad bez povoda

Prema rečima očevidaca, muškarac je nasrnuo na dečaka i nokautirao ga, a potom je drugi čovek morao da interveniše kako bi ga odvojio od istraumiranog deteta. Snimak ovog događaja postao je viralan, zahvaljujući jednoj sugrađanki koja je zabeležila ovu uznemirujuću scenu.

– Prošle nedelje se u bloku 38 desilo nesto civilizacijski ponižavajuće. Dete je vozilo bicikl i nije se snašlo u određenoj situaciji u kojoj je uplašio ženu i njeno dete. Nikakva šteta ili povreda u tom događaju nije nastala. Na tu situaciju, suprug žene se zatrčao i punom pesnicom udario dete biciklistu. Odrastao čovek je nokautirao dete od 13 godina. Pred velikim brojem očevidaca. Potom je nasrnuo na čoveka koji je prišao da ga smiri i odvoji od nesrećnog deteta. Snimak je iz daljine, ali je autentičan snimak događaja – piše u opisu video-snimka.

Reakcija javnosti

Ogorčeni građani su osudili ovaj incident kao nedopustiv čin nasilja nad detetom i izrazili su zabrinutost zbog bezbednosti dece na javnim prostorima. Mnogi su izneli svoje mišljenje da je reakcija odraslog muškarca potpuno neprimerena i da bi trebalo da postoji drugačiji način rešavanja konflikata sa decom.

Tagovi

Pročitajte još:

antalya bayan escort
Free Porn
Free Porn