„Dunav osiguranje“ i Ana Dornik donirali knjige KBC „Bežanijska kosa“

Knjigom ka podizanju svesti o zdravlju žena.
Preventiva i rana dijagnoza pravi su put za blagovremeno otkrivanje i lečenje karcinoma dojke, a lično iskustvo u borbi s opakom bolešću Ana Dornik pretočila je u knjigu Ti si Ta, čiju promociju širom Srbije podržava Kompanija „Dunav osiguranje“. U utorak, 28. februara, Maja Marković, direktorka Centra za marketing Kompanije „Dunav osiguranje“, i Ana Dornik posetile su Kliničko-bolnički centar „Bežanijska kosa“ u Beogradu i donirale sto pedeset primeraka dragocene knjige pacijentima te zdravstvene ustanove.
- Kao neko ko se uspešno izborio s karcinomom dojke, naučena da ništa ne prepuštam slučaju, zalažem se za podizanje svesti o značaju zdravstvene prevencije ‒ istakla je Ana Dornik prilikom posete KBC „Bežanijska kosa“. - Svest da blagovremeno mislite na sebe, kako kroz preventivne preglede tako i kroz dobrovoljno zdravstveno osiguranje, mora da se neguje da bismo bili spremni na nepredvidive životne izazove. U momentima kada mi je zdravlje bilo narušeno, shvatila sam koliko sam svojim stavom i dobrim odlukama olaškala sebi i svojoj porodici, ali i koliko je važno naći pouzdanog saveznika u borbi s bolešću kakav je „Dunav osiguranje“.

Na značaj knjige ne samo za pacijente kojima je dijagnostikovana bolest već i za one koji prolaze kroz proces oporavka i ozdravljenja ukazala je direktorka KBC „Bežanijska kosa“ doc. dr Marija Zdravković. Ona je u ime svih zaposlenih i pacijenata te bolnice zahvalila Ani Dornik što je svoje tegobno iskustvo usmerila na pronalaženje rešenja i pružanje podrške i pomoći osobama kojima je ona neophodna i Kompaniji „Dunav osiguranje“, koja je pokazala izuzetnu posvećenost u borbi društva da se blagovremenim dijagnostikovanjem i lečenjem stane na put malignim bolestima.

– Vera u pozitivan ishod lečenja neophodna je kako bi se, pored najsavremenijih terapija, došlo do izlečenja, o čemu svedoči ova knjiga – naglasila je dr Zdravković.

– Redovni pregledi mogu značajno doprineti ranom otkrivanju i uspešnom lečenju mnogih bolesti. U tome nam pomaže dobrovoljno zdravstveno osiguranje, koje pored usluge bolničkog i vanbolničkog lečenja obuhvata i preventivnu zaštitu, odnosno sistematske preglede. Svest da smo kupili polisu i ugovorili sistematski pregled dodatno nas motiviše da bar jednom godišnje detaljno proverimo svoje zdravlje u odabranoj zdravstvenoj ustanovi ‒ podvukla je Maja Marković.

Ona je istakla da je Kompanija „Dunav osiguranje“, prateći rastuću tendenciju obolevanja od kancera u našoj zemlji, a pri tom svesna da je obolelom naročito važna podrška u prvim danima saznanja o bolesti, osmislila polisu osiguranja Cancer protection. Premija tog osiguranja je izuzetno pristupačna, a osim jednokratne naknade u iznosu od 500.000 do 5 miliona dinara, polisa omogućava i dobijanje drugog lekarskog mišljenja tima lekara angažovanih od strane vodećih svetskih zdravstvenih ustanova o dijagnozi i o načinu lečenja, na osnovu detaljnog pregleda medicinske dokumentacije. Dosadašnje iskustvo potvrdilo je da se drugo lekarsko mišljenje gotovo uvek poklapa s mišljenjem naših lekara, što je dodatna sigurnost za pacijente i potvrda visokog kvaliteta zdravstvenih usluga pruženih u našoj zemlji ‒ naglasila je Marković.

– Ana Dornik svedoči o tome da su i maligne bolesti izlečive ako ih otkrijemo na vreme i rešimo da izađemo kao pobednik. Zato je „Dunav osiguranje“ odlučilo da joj pomogne u misiji da motiviše žene obolele od kancera na putu izlečenja – rekla je Marković najavljujući promocije knjige Ti si Ta u Zrenjaninu 2. marta, u Kraljevu 6. marta, u Novom Pazaru 19. marta, a potom i u drugim mestima u Srbiji.

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn