Danas saslušanje razbojnika koji su pištoljem tukli radnika obezbeđenja i ukrali sef s parama na Novom Beogradu

Oni su sprejom poprskali radnika obezbeđenja, pretukli ga pištoljem, vezali ruke i noge, pokidali kablove video nadzora, ukrali u sef u kojem je bilo 23.000 evra i 40.000 dinara.

Sead D. (45) i Damir Dž. (46) koji su uhapšeni zbog sumnje da su počinili teško razbojništvo u Novom kineskom tržnom centru na Novom Beogradu biće saslušani danas u Višem javnom tužilaštvu.

Kako je iz MUP-a rečeno za Telegraf, oni su sprejom poprskali radnika obezbeđenja, pretukli ga pištoljem, vezali ruke i noge, pokidali kablove video nadzora, ukrali u sef u kojem je bilo 23.000 evra i 40.000 dinara.

Policijski službenici MUP, UKP PU za grad Beograd identifikovali i uhapsili dva osumnjičena, za trećim se traga.

Oglasio se MUP
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su S. D. (45) i D. Dž. (46) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo razbojništvo.

Sumnja se da su oni, 29. maja ove godine oko 23.40 časova, u jednom kineskom tržnom centru u Novom Beogradu, sa još jednom osobom za kojom policija intenzivno traga, zadali više udaraca po glavi i telu radniku obezbeđenja, a potom mu vezali ruke i noge selotejpom i kanapom.

Zatim su, kako se sumnja, pokidali kablove sa risivera za video-nadzor i obili jedan lokal iz kojeg su odneli sef sa 23.000 evra i 40.000 dinara.

Kod S. D. i D. Dž. pronađen je veći deo ukradenog novca.

Osumnjičeni su, uz krivičnu prijavu, privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn