FORUM U OKVIRU IZLOŽBE „EFEKAT PREGLEDA“ MSUB: Zeleni koridori Beograda

TOKOM jula, u okviru izložbe „Efekat pregleda“, svake srede od 18 do 20 časova, Muzej savremene umetnosti otvara diskusije u kojima će učestvovati ekološke organizacije, aktivističke grupe, stručnjaci, umetnici i građani – u izložbenom prostoru MSUB.

Tema će biti problemi zaštite životne sredine u Srbiji, a prvi forim biće organizovan u sredu, 7. jula, a na njemu će udruženje građana „Zajednička akcija blokova 70 i 70a“ pokrenuti diskusiju o inicijativi za stvaranje Zelenih koridora Beograda i za izgradnju Linijskog parka Novog Beograda.

Osnovni ciljevi inicijative je smanjenje korišćenja automobila u svakodnevne svrhe, smanjenje zagađenja i zavisnosti od fosilnih goriva, razvoj i modernizacija sistema javnog prevoza čiji je sastavni deo moderna i bezbedna biciklističko-pešačka infrastruktura, razvoj kulturno-umetničkih i sportskih sadržaja uz reke, kao i povezivanje zelenih oaza Beograda i priobalja reka radi adaptacije na klimatske promene.

Izvor: Novosti

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn