„BEOGRADSKI FANTOM“ SE VRATIO Svi gledaju u čudu snimak sa Novog Beograda

U moru snimaka i fotografija poplava, preciznije snalaženja vozača dok su se borili sa bujicama na beogradskim ulicama, pojavio se i jedan koji je izazvao lavinu komentara na društvenim mrežama.

Naime, gradske kamere na Novom Beogradu zabeležile su scenu poput one na filmu. „Beogradski fantom“ se vratio! Na snimku koji se pojavio na društvenim mrežama vidi se spektakl tajanstvenog vozača.

Nije poznato ko je osoba koja upravlja vozilom, ali jasno je izvodio istu predstavu kao i čuveni „fantom“. On je napravio krug na kružnom toku na Novom Beogradu i to ne običan krug, već se okretao pod ručnom.

Tokom sedamdesetih godina glavna atrakcija u Beogradu bio je Vlada Vasiljević, a mnogi bi sada rekli da se vratio, samo što ovoga puta ne vozi beli „porše targa 911 s“ kao davne 1979. godine, već neki drugi.

Najčešća ruta beogradskog mangupa Vlade, bila je od Bulevara revolucije, današnjeg Bulevara kralja Aleksandra, pa preko Ulice Borisa Kidriča, današnjom Beogradskom, do Slavije na kojoj su ga čekale publika i policija, a omiljena lokacija ovih „novih fantoma“ su očigledno razni kružni tokovi u Beogradu.

Mnogi žele da postanu prava senzacija u očima građana poput čuvenog Vasiljevića, pa se trude da ga stignu ali i prestignu u vratolomijama koje izvode.

Nije poznato da li je ovaj naslednik Fantoma zaista inspirisan svojim prethdnikom, ali definitivno je uspeo da sve one koji se sećaju njegovih vratolomija uživaju u klipu i prisete se Vladinog avanturističkog duha, prkosa i egzibicionizma.

Samo neki od komentara koji se nalaze ispod videa na društvenim mrežama glase: „Svaka čast momku“, „To majstore znaš zanat“, „Bravo za majstora“.

Ma koliko nekome delovao zanimljivo, ipak ovaj vozač je ugrozio druge učesnike u saobraćaju. Posebno je opasno to što je ovakve vratolomije izvodio po mokrom kolovozu. Ne smemo ni da zamislimo šta bi se dogodilo da drugi vozači nisu bili prisebni i uspeli da izbegnu stravičan sudar. Setimo se samo koliko je mladih samo od početka godine poginulo u saobraćajnih nesrećama.

https://www.instagram.com/reel/CgphdpNANeU/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

blic

Tagovi

Pročitajte još: