„Beogradski noćni market“ u petak na Novom Beogradu

JKP „Gradske pijace“ i „Najjači ukusi Srbije“ vas pozivaju na prvi ovogodišnji „Beogradski noćni market“ koji će se održati u petak, 25. marta od 18 do 24 časa na pijaci „Blok 44“ .

Na „Beogradskom noćnom marketu“ vas očekuje veliki broj starih i novih izlagača, dobar provod i mnogo lepih trenutaka, „začinjenih“ ukusnim slatkim i slanim poslasticama šampiona pijaca, restorana i barova.

Na 28. po redu „Beogradskom noćnom marketu“ posetioci će biti u prilici da se prisete poznatih ali i da osete nove ukuse i mirise, jer će na ovoj popularnoj urbanoj gradskoj manifestaciji, nastupiti veliki broj poljoprivrednih proizvođača sa beogradskih pijaca, kao i male porodične radionice sa bogatom ponudom domaćih tradicionalnih proizvoda i specijaliteta. Ovaj muzičko gastonomski festival postao je prepoznatljiv i po učešću brojnih umetnika i dizajnera, odličnoj ponudi kreativnih i unikatnih modnih proizvoda.

„Beogradski noćni market“ biće pravo mesto za kupovinu poklona i dobrog provoda, jer će ovaj ambijent upotpuniti novi i stari muzički hitovi u okviru di džej programa.

JKP „Gradske pijace“ i „Najjači ukusi Srbije“ već šestu godinu organizuju „Beogradski noćni market“, koji je uvek nailazio na veliko interesovanje stanovnika Beograda i turista, i do sada primio oko milion posetilaca.

beogradskevesti.info

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn