DETALJI UŽASA NA NOVOM BEOGRADU: Muškarac nakon svađe sa suprugom pokušao da počini najkrvaviji zločin!


Vladimir A. (47), nakon što se posvađao se sa suprugom u porodičnom stanu gde žive, pokušao je da izvrši samoubistvo.

Naime, on je napisao poruku na zidu stana i nakon svađe sišao u garažu pa naneo sebi nekoliko posekotina u predelu podlaktice najverovatnije nožem.

Na lice mesta su ubrzo stigle policija i Hitna pomoć, a prilikom intervencije muškarac je napao policajce. Ubrzo je savladan i najpre prevezen u Urgentni centar a potom u Specijalnu bolnicu Laza Lazarević.

Nakon ukazane pomoći, muškarac je otpušten na kućno lečenje, a nadležno tužilaštvo je utvrdilo da nema krivičnog dela u ovom događaju.

Izvor: srbija danas

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn