EKSKLUZIVNO! Brzim vozom preko Novog Beograda do Novog Sada dok popijete kafu!

Brzi voz u Srbiji je postao realnost. Od Beograda do Novog Sada stizaćemo za vreme koje nam je potrebno da popijemo jednu kafu. Informer ekskluzivno saznaje red vožnje i tačna stajališta novog voza.

Dok se srpski voz upoznaje sa svojom brzom prugom i svakodnevno se vrše testiranja, sada je poznat i red vožnje kao i dužina putovanja. Postoje tri varijante kako možete stići brzim vozom do Novog Sada i nazad.

U prvoj varijanti putujete sa samo jednim stajanjem na Novom Beogradu i putovanje traje 36 minuta. Bukvalno dok popijete kafu, tamo ste.

Druga varijanta kaže da možete da stignete za 49 minuta, a u voz se možete ukrcati na nekoj od stanica. To su: Novi Beograd, Batajnica, Nova Pazova, Stara Pazova, Inđija, Beška i Sremski Karlovci.

Treća i najsporija varijanta, ali sa najviše stanica, kaže da je vreme putovanja oko 56 minuta. Voz staje na 11 stanica, a to su: Novi Beograd, Tošin bunar, Zemun, Zemun polje, Batajnica, Nova Pazova, Stara Pazova, Inđija, Beška, Sremski Karlovci i Petrovaradin.

Cene karata

Povratna cena karte brzim vozom koji će saobraćati od Beograda do Novog Sada biće 1.600 dinara, a u jednom pravcu 1.000 dinara.

Podsećamo, voz će do Batajnice ići brzinom ispod 200 kilometara na čas, a nakon toga dositzaće rekordno ubrzanje, i 200 kilometara na čas saobraćaće do samog ulaska u Novi Sad.

Cela trasa, što smo se i uverili, ima moderne stanice i impozantne obejkte. A svakako da je ovaj voz san svakog mašinovođe. Sada je u Srbiji taj san postao java.

Vozovi imaju besplatan wi-fi, mini bar, poseban deo za velike prtljage, posebno mesto za osobe sa posebnim potrebam.

„Pusti inspiraciju da te vozi!“

Konkurs pod nazivom „Pusti inspiraciju da te vozi“ za ime i logo novog brzog voza u Srbiji otvoren je i trajaće do 21. februara, a pobednička ideja biće nagrađena sa milion dinara.

Stručni žiri koji će odabrati pobedničko rešenje čine predstavnici kreativne industrije Srbije: Ivan Stanković, jedan od najvećih autoriteta u oblasti marketinga u regionu, Nataša Filipović, direktor kreativne agencije Ovation, Nebojša Babić, vodeći regionalni vizuelni umetnik i fotograf, Petar Strugar, ambasador platforme „Srbija stvara“ i Milorad Milinković, reditelj i predstavnik kreativne industrije Srbije.

Na konkurs se mogu prijaviti domaća fizička i pravna lica, pri čemu je neophodno ispuniti sve uslove navedene na sajtu www.pustiinspiracijudatevozi.rs

srbija danas

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn