(FOTO) Novi krov za novobeogradsku OŠ „Marko Orešković”

Gradski sekretar za obrazovanje i dečju zaštitu Slavko Gak obišao je danas radove na rekonstrukciji krova i sanaciji fasade novobeogradske Osnovne škole „Marko Orešković”, ukupne vrednosti 17,7 miliona dinara, koje finansira Sekretarijat za obrazovanje i dečju zaštitu.

Radovi na rekonstrukciji krova škole počeli su sredinom novembra, a izvođač radova ima rok za završetak od 90 dana, pa se kraj radova očekuje sredinom februara sledeće godine.

– Radovi ne ometaju nastavu u školi u koju ide oko 420 učenika, što je najbitnije. Očekujem da sve bude gotovo u dogovorenom roku – rekao je Gak prilikom obilaska radova.

Kako je istakao, ove godine majstori su imali posla u još tri škole na Novom Beogradu, a ukupna vrednost tih investicija iznosila je oko 33 miliona dinara.

Prema njegovim rečima, ove godine sanirana su tri toaleta u Mašinsko-tehničkoj školi „Zmaj”, sanirani su sportski tereni, deo fasade, mokri čvorovi u Pravno-birotehničkoj školi te je završena i treća faza rekonstrukcije Grafičke škole, pri čemu je 22 miliona dinara uloženo u zamenu keramike, podova, plafona.

– Paralelno sa tim samo za opremanje škola na Novom Beogradu ove godine izdvojeno je još više od 30 miliona dinara. Nastavljamo dalje dok sve škole ne budu imale ujednačene, kvalitetne uslove za nastavu – poručio je Gak.

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn