Ovog vikenda SVI SU BILI NA UŠĆU! Peti po redu Belgrade Music Week festival – NAJBOLJI DO SADA

Ovogodišnji muzički festival Belgrade Music Week u organizaciji Skymusic-a opravdao je sva očekivanja publike.

Tokom tri festivalske večeri, Beograd i čitav region bili su na Ušću!

Nastupi najvećih regionalnih pop, trap i hip-hop zvezda na dobro poznatoj lokaciji još dugo će se prepričavati i pamtiti energija koju su izvođači i publika razmenili.

Muzičke zvezde nisu krile uzbuđenje u izjavama pre i posle posle nastupa, a emocija publike nije izostala: tri festivalske večeri pokazale su koliko muzika, dobar provod i emocija spajaju ljude iz svih krajeva.

Poznat po vrhunskoj produkciji, Belgrade Music Week festival i ovog puta nadmašio je i svoja prethodna izdanja. Na impozantnoj festivalskoj bini na Ušću, poslednje festivalske večeri pored izvanrednih nastupa, bilo je iznenađenja, koja su za publiku pripremili Breskvica, Devito, Teodora, Crni Cerak i Lacku, Ema i Albino i In Vivo.

Belgrade Music Week još jednom je opravdao očekivanja i obezbedio svim posetiocima nezaboravni spektakl o kome će se pričati narednih godinu dana, sve do početka šestog po redu muzičkog festivala.

(Telegraf.rs/PR)

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn