Planski radovi „Zelenila” na Novom Beogradu

Ekipe Javnog komunalnog preduzeća „Zelenilo – Beograd” danas će u Ulici narodnih heroja 22-24 ukloniti dva stabla jablana, a u Studentskoj ulici 23 jedno stablo topole. Stabla su fiziološki zrela, s prisutnim brojnim fitopatološkim i entomološkim oštećenjima na deblu i granama, i kao takva predstavljaju rizik za građane i njihovu imovinu.

Ovi radovi se obavljaju u skladu sa Odlukom o uređenju i održavanju parkova zelenih i rekreacionih površina. Po toj odluci preduzeće je dužno da sa javne zelene površine, prema godišnjem programu, uklanja stabla ili delove stabala koja su suva, obolela, fiziološki prezrela, s aspekta bezbednosti kritična (stabla u procesu izvaljivanja, rizično nagnuta, visoko izrasle krošnje), oštećena od elementarnih nepogoda, saobraćajnog udesa i slično, kao i da primenjuju redovne mere nege.

Po završenoj intervenciji biće izvršeni i radovi na uklanjanju i odvozu drvne mase, saopštilo je „Zelenilo – Beograd”. 

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn