Šampionima bezgotovinskih transakcija sa Novog Beograda uručene nagrade

Na pijaci „Palilula” uručene su novčane nagrade zakupcima tezgi koji su tokom decembra imali najviše bezgotovinskih transakcija u okviru drugog kruga projekta „Digitalizacija beogradskih pijaca”. Zakupci sa pijaca „Palilula”, „Stari Merkator” i „Kalenić” osvojili su pet nagrada ostvarivši 435 transakcija, saopšteno je iz Javnog komunalnog preduzeća „Beogradske pijace”.

Drugi krug projekta „Digitalizacija beogradskih pijaca” počeo je sredinom juna 2023. godine, čime je mogućnost bezgotovinskog plaćanja uvedena na određenom broju prodajnih mesta i na pijacama „Stari Merkator”, „Zemun” i „Blok 44”. 

Kako je navedeno, uvođenje bezgotovinskog plaćanja na beogradskim pijacama, koje je počelo pre dve i po godine, pokazalo se veoma dobrim potezom. „Kalenić”, „Palilula” i „Đeram” bile su prve u nizu beogradskih pijaca na kojima su postavljeni POS terminali za plaćanje karticama. Uvedenim novinama zadovoljni su i zakupci i potrošači jer im je pijačna prodaja, odnosno kupovina dosta olakšana. Tada je prvi put u Srbiji kupcima omogućeno da voće, povrće i druge proizvode plate bezgotovinski.

Pijace u glavnom gradu su na ovaj način postale mesta koja potrošačima, pored kvalitetne, sveže i raznovrsne ponude, pružaju i mogućnost izbora u pogledu načina plaćanja.

Partneri pilot projekta „Digitalizacija beogradskih pijaca” – Privredna komora Srbije, Mastercard, JKP „Beogradske pijace”, Payten, Chipcard i Banca Intesa, zadovoljni su realizacijom projekta, kao i reakcijama kupaca i zakupaca zbog čega su se odlučili da nastave ovaj projekat, navodi se u saopštenju iz „Beogradskih pijaca”.

Tagovi

Pročitajte još:

antalya bayan escort
Free Porn
Free Porn