SPREMITE BALONE I FLAŠE! Ovi delovi Novog Beograda u četvrtak bez vode

PLANIRANI radovi na vodovodnoj mreži na opštini Novi Beograd prouzrokovaće u četvrtak, 23. decembra, od 8.30 do 18 sati.

Prestanak vodosnabdevanja biće u ulicama Mustafe Golubića, Blaža Popivode, Danila Srdića, Alekse Dundića, Sestara Vuković, Matije Ivanića, Nikole Kareva i Dušana Vukasovića (od Vojvođanske do Nedeljka Gvozdenovića), saopšteno je iz JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“.

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su auto-cisterne. Molimo potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” na telefon 3606-606, a informacije o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na adresi www.bvk.rs.

Izvor: Novosti

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn