ŠTA SE DESILO U ULICI MARKA POLA NA NOVOM BEOGRADU I KAKO SU UMRLE DVE SESTRE? Komšinica zapazila sumnjivog momka da ulazi u stan…

Tela dve žene, sestara Jelisavete Đ. (76) i Gordane Đ. (78), pronađena su danas u stanu Ulici Marka Pola, u beogradskom naselju Bežanijska kosa

Iako su sestre živele same, njihova komšinica kaže da je poslednji put videla kod njih nekog momka od 30 godina, oko Božića.

– Momak je ulazio u stan, Jelisaveta mu je otvorila vrata – kaže ona za „Novosti“.

Podsećamo, telo jedne sestre pronađeno je sa jastukom preko glave, dok su u stanu primetni i tragovi krvi.

Ranije je njihova komšinica Jelica Gligorijević, koja je alarmirala nadležne nakon što joj se Jelisaveta nije javljala, kaže da je najverovatnije u pitanju dvostruko ubistvo.

– Jedno dva tri dana se nismo čule, a posle se nije javljala kada sam je zvala. Onda sam shvatila da su svi telefoni gluvi – kaže ona.

– Nedelju dana smo pričali samo o tome. Da li je otputovala, da li da zovemo. Onda je policija rekla da nemaju pravo da razvaljuju, osim uz prisustvo dva svedoka. A niko nije hteo, ja sam rekla „Pa dobro platićemo novu bravu“ – kaže Jelica Gligorijević.

Komšinica ističe da je imala crne slutnje, i da je policija bila zgrožena scenom koju je zatekla u stanu.

– Ona je valjda bila depresivna, ja sam mislila da je ubila sestru pa sebe. Na to sam sumnjala, ali kažu da je u pitanju dvostruko ubistvo – rekla je ona.

J. Đ. je u stanu živela oko 30 godina, dok se sestra uselila kod nje pre pet godina.

 

Informer

Tagovi

Pročitajte još: