UŽASNA TRAGEDIJA NA NOVOM BEOGRADU: Devojka se bacila sa zgrade

Ženska osoba stradala je danas nakon što se bacila sa zgrade u Ulici Jurija Gagarina na Novom Beogradu.

Mlađa ženska osoba poginula je nakon što je, kako se sumnja, skočila sa zgrade na Novom Beogradu, u Ulici Jurija Gagarina. Tragedija se dogodila nešto posle 12 časova, a građani koji su prolazili tuda odmah su pritrčali da pomognu.

– Čuo se snažan udarac. Videli smo da je pala mlada devojka, krvi je bilo na sve strane. Mladić koji je podizao novac na bankomatu prekoputa odmah je pritrčao i zamolio da devojku bar prekriju peškirima, jer joj se od siline udarca majica podigla skroz na gore – pričaju nam građani koji su se zatekli na licu mesta.

Hitna pomoć je brzo stigla, ali je nažalost samo mogla da konstatuje smrt.

Jedan od komšija stradale devojke, koji je molio da ostane anoniman rekao je da je devojka iz veoma fine porodice i da su njeni dugo živeli u inostranstvu.

– Majka joj je divna žena, moja generacija iz škole. Devojka je imala oko 25 godina. Ljubazno se uvek javljala, nismo ni slutili da ima neki problem. U šoku smo – navodi komšija.

Kako kaže, devojka se vratila iz inostranstva pre oko godinu dana.

– Da li se vratila zbog nekih problema, to možemo samo da pretpostavljamo… Ali, takav utisak nisu ostavljali – dodaje on.

Na licu mesta su pripadnici policije, a stigli su i članovi porodice stradale devojke.

srbija danas

Tagovi

Pročitajte još:

antalya bayan escort
Free Porn
Free Porn