(VIDEO) POJAVIO SE SNIMAK PREBIJANJA SINA ZORANA LILIĆA Dovode ga do zgrade pa počinje pesničenje! Jedan napadač uhapšen

Darko Lilić (39), sin bivšeg predsednika SRJ i funkcionera SPS Zorana Lilića, pretučen je u noći između četvrtka i petka ispred kule Vest na Novom Beogradu.

Kako je sam rekao, njega su nepoznati muškarci izvukli iz taksija i napali.

Međutim, sada se pojavio video na kom se navodno vidi kako napadači udaraju Lilića. Na snimku se vidi da jedan od napadača dovodi Lilića do ulaska u zgradu, a onda im drugi prilazi i počinje da ga udara pesnicama. Lilić je od dobijenih udaraca pao na beton i leži nepomično, kada napadači odlaze.

Iako Darko Lilić nije hteo da sarađuje sa policijom, za samo nekoliko sati, u zajedničkoj akciji beogradske policije i Trećeg osnovnog tužilaštva uhapšen je Dejan V. i identifikovan je saizvršilac Aleksandar R. za kojim je raspisana potraga.

Inače, podsetimo, Lilić je sam došao u Urgentni centar s teškim povredama.

– Sin bivšeg predsednika države došao je u Urgentni centar s polomljenim nosem i ispričao da su ga kod kule Vest, dok se nalazio u taksiju koji je uhvatio na Senjaku, iz vozila izvukli nepoznati muškarci i počeli da ga udaraju i šutiraju – rekao je naš izvor.

Prema rečima Lilića, a kako tvrdi naš izvor, posle batinanja dva napadača su ga ubacila u džip, odvezla u pravcu Mosta na Adi i tu ostavila.

Istovremeno, policiji se javilo obezbeđenje kule Vest, koje je prijavilo da se ispred njihovog objekta dogodila tuča.

Darko Lilić javnosti je poznat po incidentima. Njegovo ime se 2003. godine pominjalo u vezi s pucnjavom ispred kafića „Majdan“, ali je pred sudom oslobođen za učešće u tom incidentu. Bio je osuđen za napad na policajca, ali mu je ta kazna zastarela. Lilićevo ime dovodilo se u vezu i sa iznudama, a poslednji put se na stupcima crne hronike našao kad je pre desetak godina uhvaćen kako vozi pijan.

Tagovi

Pročitajte još: