Završena izgradnja kompleksa West 65 na Novom Beogradu – Otvoren West 65 Mall

Završena izgradnja kompleksa West 65 na Novom Beogradu – Otvoren West 65 Mall, eksterijer kule u potpunosti kompletiran:

Nakon skoro 11 godina gradnje, stambeno-poslovni kompleks ,,West 65″, koji se nalazi na Novom Beogradu, oivičen Bulevarom heroja sa Košara i Ulicom Omladinskih brigada, može se reći da je završen. 

Krajem decembra prošle godine, otvoren je West 65 Mall, koji se prostire na oko 15 300 m2, sa ukupno 48 lokala. Ispod objekta, obezbeđena je i podzemna garaža sa 250 parking mesta. Samo otvaranje tržnog centra proteklo je u relativnoj tišini, pa i ne čudi podatak da je u istom do ovog trenutka otvoreno svega 7 lokala, što je najverovatnije uzrokovala pandemija kovida 19.

Kada govorimo o samom West 65 Tower-u, koji je svakako simbol ovog kompleksa i trenutno druga najviša zgrada u Srbiji, eksterijer objekta je u potpunosti završen, a prema nezvaničnim informacijama, useljenja su u toku. West 65 Tower zauzima bruto razvijenu građevinsku površinu od oko 43 000 m2, visok je 155 metara i prostire se na 40 spratova. Ispod objekta obezbeđena je pripadajuća garaža sa dodatnih 324 parking mesta.

Izgradnje West 65 Tower-a i Mall-a, predstavljala je poslednju fazu samog projekta, koja je realizovana u periodu od avgusta 2018. do kraja 2021. godine. U pitanju su bili, naravno, najkompleksiniji radovi, a za njihovo izvođenje bila je zadužena kompanija ,,PFB“, koja je u vlasništvu investitora ,,PSP Farman“. Na projektovanju je učestvovao tim koji su čini ,,Bureau Cube Partners“ i ,,PFB design“, dok je autor projekta arh. Gojko Radić. 

Kompleks ,,West 65″ počeo je da se gradi još tokom 2011. godine u okviru celine ,,West 65 Avenue“, koju čini 11 stambenih objekata, spratnosti P+5+2Ps, u okviru kojih je obezbeđeno 514 stambenih jedinica različitih kvadratura. Ukupna površina kompleksa prelazi 160 000 m2.

Izvor: beogradskiprojekti.rs

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn