Zbog radova sutra prekidi u vodosnabdevanju na Novom Beogradu

Sve dodatne informacije mogu se dobiti u Servisnom centru Grada Beograda na broj telefona 11-0-11.

Javno komunalno preduzeće „Beogradski vodovod i kanalizacija“ saopštilo je da će sutra pojedini delovi grada biti bez vode zbog radova.

Predviđeni su radovi na vodovodnoj mreži u opštini Novi Beograd, zbog čega će istog dana od 9 do 22 sata bez vode ostati potrošači u Bloku 63 jug.

Za najnužnije potrebe obezbeđene su auto-cisterne, a mole se potrošači da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti u Servisnom centru Grada Beograda na broj telefona 11-0-11, kao i na web-adresi www.bvk.rs.

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn