Žena sedi nasred jedne od najprometnijih ulica na Novom Beogradu: Iza svega se krije tužna priča (FOTO)

Na snimku koji je objavljen na društvenim mrežama vidi se sredovečna žena koja sklupčano sedi nasred prometne saobraćajnice kod železničke stanice Novi Beograd.

Veoma potresna scena zabeležena je danas na ulicama Beograda!

Na snimku koji je objavljen na društvenim mrežama vidi se sredovečna žena koja sklupčano sedi nasred prometne saobraćajnice kod železničke stanice Novi Beograd.

Za sada nije poznato zbog čega je sela između dve saobraćajne trake i ugrozila život, ali mnogi koji su videli snimak tvrde da to nije prvi put da su je videli na tom mestu.

– Žena prosi već neko vreme. Prošlog meseca je viđena izlomljena od strane muža. Prema priči onih koji je poznaju iz viđenja, dobija batine od njega svaki put ako nije isprosila dovoljno novca njemu za alkohol – piše ispod snimka.

Komentari se samo nižu.

– Ljudi prose ne zato što im se prosi nego zato što rade za mafiju koja radi to organizovano već dugi niz godina – navodi jedna korisnica.

– Viđam je tu kako sedi na trotoaru. Puši cigaretu i plače. Čak se i ne trudi da ustane i da prosi. Samo sedi – dodaje jedan korisnik.

– Žena je sigurno poznata Centru za socijalni rad, ali ne mogu da joj oduzmu slobodu kretanja i narede šta da radi – piše u još jednom komentaru.

Tagovi

Pročitajte još: