ŽENI NA NOVOM BEOGRADU UKRALI VEŠ SA ŽICE NA 18. SPRATU: Ona objavila upozorenje, a onda su je OSUDILI!

Pojedini građani koji žive u malim stanovima i nemaju vešernicu ili terasu, veš suše u hodnicima zgrada, a neki koji to čine doživeli su da im te iste stvari budu ukradene sa žice!

Naime, jedna žena sa Novog Beograda objavila je upozorenje.

– Samo da upozorim ostale građane da neka osoba ulazi u zgrade i krade odeću, obuću… Ukradena mi je trenerka sa žice dok se sušila u hodniku zgrade, pritom živimo na 18. spratu – navodi se u njenom upozorenju koje je objavljeno na Instagram stranici Serbia live Beograd.

Međutim, pojedini su je osudili.

– Razumem da čovek možda ima mali stan, nema mašinu za sušenje, nemaju svi to i normalno je da se snalazimo raznoraznim žicama i sušilnicima, ali kada smo prešli sve granice vaspitanja pa sušimo garderobu u hodnicima zgrada? – navodi se u jednom od komentara.

Dok je bilo i onih koji su branili one koji veš suše u hodnicima.

– Neki nemaju ni terasu, ni prostor za sušenje! – napisao je jedan korisnik Instagrama.

Oglasili su se i neki studenti koji su naveli da je sušenje veša u hodnicima bila normalna pojava u studentskim domovima.

– Pa ni hodnik zgrade nije prostor za sušenje. Do kada će ljudi nalaziti opravdanje za nekulturu? – upitala se jedna gospođa.

Pojedini korisnici ove mreže naveli su da nemaju drugog rešenja za sušenje veša, kao i da mnogi imaju problem sa vlagom u stanu.

 

Tagovi

Pročitajte još: