DUŠAN MANDIĆ NOKAUTIRAO RADNIČKI: Novi Beograd u finalu Regionalne lige

VATERPOLISTI Novog Beograda prvi su finalisti završnog turnira regionalne lige, pošto su ove subote u polufinalu savladali Radnički iz Kragujevca sa 12:8 (2:0, 2:3, 4:4, 4:1).

Finalni turnir igra se u glavnom gradu Srbije na bazenu „11. april“. Izabranici Igora Milanovića su bili favoriti na papiru. To su uspeli da opravdaju i u vodi i na taj način stignu do meča za trofej.

Najefikasniji u ekipi Novog Beograda bio je Dušan Mandić sa četiri gola, po dva su postigli Nikola Jakšić i Angelos Vlahopulos. U timu Radničkog, tri puta se u listu strelaca upisao Marko Radulović, dok je pet igrača postiglo po jedan pogodak.

Rival u finalu, u nedelju od 20.30, biće im pobednik drugog polufinala između dubrivačkog Juga i Jadrana iz Splita.

novosti

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn