Kompanija STIHL uredila zelene površine u dvorištima vrtića Novom Beogradu

Kompanija STIHL, u okviru akcije „STIHL – dobri komšija“ uredila je zelene površine u dvorištima vrtića Bambi i Sunce na Novom Beogradu.

Akcijom je, kako je saopšteno, najavljeno i useljenje STIHL kompanije u novu zgradu na Novom Beogradu, a kompanija na ovaj način podseća i na ogroman značaj zelenih površina u cilju kvalitetnog života u gradskim sredinama.

– STIHL – dobri komšija je društveno odgovorna akcija koja ima za cilj da podstakne i promoviše brigu o zajednici, kao i o najmlađim članovima društva i njihovom okruženju – izjavila je Dijana Peškir, direktorka kompanije STIHL za tržište Srbije i Crne Gore i dodala: „Današnjom akcijom želeli smo da ulepšamo prostor u kome borave naši najmlađi sugrađani, kao i da ih naučimo da se odgovorno ponašaju prema prirodi. STIHL proizvodi daju važan doprinos pri očuvanju i negovanju zelenih površina. Mi kao porodična kompanija duboko smo posvećeni principu da ograničene resurse treba koristiti na takav način, da oni mogu da budu dostupni i budućim generacijama. Briga o životnoj sredini je briga za budućnost.“

Predstavnici kompanije STIHL uređenjem zelenih površina u dvorištima predškolskih ustanova, pokazali su na koji način treba da se vodi računa o svom okruženju.

– Inicijative i akcije kao što je ova sa kompanijom STIHL doprinose da se deca osećaju ravnopravnim pripadnicima zajednice i upoznaju svet oko sebe, a što sve doprinosi razvijanju svesti i brige za životnu sredinu – izjavila je direktorka Predškolske ustanove „11.april“ Jelena Dubljević, navedeno je u saopštenju.

Ova društveno odgovorna inicijativa pored konkretne podrške predškolskim ustanovama ima i edukativni karakter. Najmlađi sugrađani, kroz primer iz prakse, uče kako da vode računa o svom okruženju, ali i o tome zbog čega je briga za prirodu bitna.

Ekapija

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn