NOVI BEOGRAD SLAVI NOVU SPORTSKU KRALJICU: Jelena Janićijević profesionalna šampionka Evrope u boksu!

Meč za šampionku Evrope u boksu biće održan 5. januara u sportskoj dvorani na Zlatiboru, saopštio je Bokserski savez Srbije.aSrpska bokserka Jelena Janićijević osvojila je večeras titulu VBO profesionalne šampionke Evrope u poluvelter kategoriji (do 63 kg), pošto je na Zlatiboru savladala Nemicu Saru Vejdman.

FOTO: Bokserski savez Srbije

Meč je trajao 10 rundi, a sudijska odluka bila je jednoglasna u korist srpske reprezentativke.

Janićijević je posle evropske bronze na šampionatu u Budvi prošle godine, kada je postala prva Srpkinja sa medaljom na velikim takmičenjima, napravila još jedan veliki uspeh.

Pobedom na srpskoj planinskoj lepotici, u prvom profi meču pred domaćom publikom, ona je pored šampionskog pojasa Starog kontineta došla i do plasmana na zvaničnu rang listu izazivača šampionke sveta u profi boksu, Irkinje Keti Tejlor.

FOTO: Bokserski savez Srbije

Spektakl od pet profi mečeva, u organizaciji Balkan Boksinga, Bokserskog saveza Srbije, uz pokroviteljstvo Turističke organizacije Zlatibor, Opštine Čajetina i Ministarstva sporta prenošen je u direktnom TV prenosu na TV Arena Fight za ceo region.

U uvodnim borbama Zlatiborske boks večeri boksovali su finalisti Zlatne rukavice 2022, ali ovaj put u profesionalnom boksu. Remizirali su Antonio Biset (Kuba) i Igor Rogić u poluvelter kategoriji, Aleksa Marković je nokautom savladao Josifa Bijelića u lakoteškoj, Vladimir Gubaš je pobedio Nenada Jovanovića u polusrednjoj, kao i Aleksandra Rapajić u polusrednjoj Nikolinu Gajić.

 

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn