Novobeogradjani najuspešniji na Prvenstvu Beograda!

Na Prvenstvu Beograda u streljaštvu standardnim vazdušnim oružjem najuspešnija je bila Kristina Lazarević koja se okitila sa dve titule prvaka grada vazdušnom puškom. Četiri kluba podelila su zlatne medalje u A programu (seniorska i juniorska kategorija) na strelištu Novog Beograda – Ušće.

Najuspešniji su bili domaćini, takmičari kluba Novog Beograda-Ušće koji su osvojili četiri pojedinačne zlatne medalje, a uspešnom bilansu najviše je doprinela Kristina Lazarević.

Prvo je u takmičenju juniorki trijumfovala sa visokih 597 krugova. Do zlata u seniorskom takmičenju došla je sa 596 krugova, koliko je pogodila i njena klupska drugarica Anja Knežević, ali uz slabiju poslednju seriju.

Takmičari Akademca su dominirali sa tri pojedinačne zlatne medalje u takmičenjima pištoljem. U seniorskoj konkurenciji uloge glavnih favorita su pobedama opravdali reprezentativci brat i sestra Dimitrije Grgić i Jasmina Milovanović.

Zlato u seniorskom takmičenju puškom pripalo je Aleksi Simoviću iz kluba Novi Beograd – Ušće.

U ekipnoj konkurenciji, Novobeograđani su osvojili tri prva mesta, dva su pripala Policajcu, a jedno Partizanu. U dve kategorije nije bilo prijavljenih ekipa.

Više od 60 pojedinaca ispunilo je norme za nacionalni šampionat. Prvenstvo Srbije u juniorskoj konkurenciji biće održano 13.i 14. februara u Nišu, a seniorski šampionat nedelju dana kasnije na istom strelištu.

Izvor: rts

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn