Obustavljena prodaja imovine Beobanke u stečaju u centralnoj poslovnoj zoni Novog Beograda

Agencija za osiguranje depozita obustavila je postupak prodaje imovine Beobanke u stečaju, a iznosi uplaćeni na ime otkupa za prodajnu dokumentaciju i depozita biće vraćeni ponuđačima, navela je Agencija. Razlog obustave je, kako su za eKapiju rekli u Agenciji – odluka Stečajnog suda.


– Stečajni sud je doneo rešenje o obustavi postupka. Za sada nemamo informacija o eventualnim narednim prodajama, ali će o narednom postupku prodaje koji bude planiran, biti obaveštena sva lica koja su iskazala ineterosovanje u ovom postupku, saglasno čl. 133 Zakona o stečaju – navode iz Agencije.


Reč je o oglasu o prodaji imovine Nove livnice na Novom Beogradu, koji je objavljen 7. jula 2021. godine.


U prodajnom paketu bilo je 11 objekata u centralnoj poslovnoj zoni Novog Beograda, čija ukupna površina je veća od 38.000 kvadratnih metara, a nalaze se na parcelama građevinskog zemljišta ukupne površine 7,37 hektara, kao i oprema.
Najveći objekat je zgrada metaloprerađivačke industrije – livnica koja je na 35.400 kvadratnih metara.


Početna cena iznosila je 21,5 mil EUR.

Izvor: eKapija

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn